Eskapader med Jim og Tonny

En blog om gin og tonic

Broker’s strikes back

| 0 comments

Jeg er ikke meget for det, men må som mange gange før indrømme at jeg måske har lige hurtig nok i min dom over Broker’s.
Jeg holder fast i at den stadig skuffer i forhold til dens rating. Men med det rette selskab en lun forårsaften på en trappesten i Washington, lykkedes det den sidste halvdel af flasken at vinde oprejsning.
Eftersom det var samme mærke tonic er jeg ikke klar over hvad der gjorde det. Var det chokket der havde lagt sig, det gode vejr, pigerne der gik forbi, eller blot fornøjelsen ved at drikke G&T i smug i en metropol i fuld offentlighed?
Jeg ved det ikke, men takkede pænt da min mor uopfordret havde købt en Broker’s. Så nu skal den testes under velkendte forhold.

Skriv et svar

Required fields are marked *.