Eskapader med Jim og Tonny

En blog om gin og tonic

Førstehjælp fra bloggen

| 0 comments

2013-09-06 00.39.52Livet er jo uransageligt, lidt lige som internettet. Nogle gange undrer man sig over, hvordan man har opsamlet sin information og viden.
Efter en hyggelig aften med min bedste veninde, der indebar indtagelse af den ellers dejlige Tuborg Super Light, så trængte jeg til et lille visit af de to drenge Jim og Tonny.
Grundet omstændigheder i livet, har jeg valgt at tage kampen op med alkoholen igen. Som beskrevet i sidste indlæg, så havde jeg ellers midlertidig opgivet mine to tidligere spidskompetencer. Men nu må jeg erkende, at der kun en måde at finde ud af hvem den stærkeste er. Så berettigelsen til en G&T inden sengetid er til stede i dag. Desværre var der også lejlighed til dette i går, hvilket betyder, at køleskabet var tomt for tonic.
Gode råd er dyre og jeg var egentlig på vej til at gå i seng, da jeg lige ville kaste et blik på bloggen og evt påbegynde et kladde omkring den herlig G&T jeg indtog i går. Stor er min glæde da jeg ser overskriften til følgende indlæg. Pludselig slår det mig at der vist stadig er en sixpack med Indian Tonic fra Rema i min bil.

På med jakken og ud i natten, og ganske rigtig. Endelig kan Bjørnen få opfyldt ønsket om sin relativ velfortjente godnatskænk. Tænk jer, havde jeg ikke besluttet mig for at læse lidt på bloggen og gøre klar til at dele gårsdagens drink med jer, så var jeg ikke blevet mindet om mit ”hemmelige lager”
Som jeg skrev, alt kan findes på nettet, og alle situationer kan reddes, især hvis det indeholder noget med et pornografisk behov.

Som altid står man så med det store spørgsmål, hvilken Jim skal man kaste sig over? Skal det være en ny, en kendt eller en, der fortaber sig i fortidens tåger.
Mit blik fanges af den karakteristiske bowlerhat på Broker’s Premium London Dry Gin 47%. En Gin, der, som nogle måske husker, tidligere har fået en del prygl af undertegnede. Vi snakker her om anmelderprygl og ikke fysiske prygl i form overdrevet indtag. Tidligere anmeldelse af denne Jim kunne let tænkes at være et af de første indlæg jeg skrev. Ærligt må jeg dog indrømme, at jeg ikke orker at se efter. Begrebet ”orker det ikke” var jo tidligere en herlig blog, hvis stadige eksistens jeg heller ikke orker at undersøge.
Denne side, havde jo ellers et herligt indlæg der omhandler hvorledes et computerkøb samt kombinationen af inkompetente lagerfolk og ærlige kunder, kan indbringe to flasker Gordons Gin. En gin, der vist aldrig har været omtalt her på siden. Jeg vil egentlig opfordre en af de andre skribenter til at finde det indlæg frem, da det er et herligt minde om vores spæde G&T-ungdom.

Tilbage til Broker’s, der i aftens anledning havnede i mit glas. Mens jeg sipper forsigtig til den, frisk opblandet med den aften kølige Indian tonic fra bilen, kaster jeg et blik på den første anmeldelse….
Jeg må erkende, at jeg ikke tog fejl. Selvom jeg i anden omtale åbnede en dør for dens berettigelse, så må jeg i dette tredje forsøg endnu engang dømme den til hjørne.
Selv med et ordentlig skud is, så er det virkelig en kedelig og flad Gin. Læse de tidligere (korte omtaler), hvis I orker.
Jeg kan slet ikke se, hvordan den kan blive så fint bedømt ude i verden. Det er virkelig i sådan en situation at jeg ville ønske jeg havde en rigtig Fever Tree Tonic, for at se om det ville ændre noget. Nogen gange må man bare erkende at visse nuancer komplimenterer hinanden bedre.
Som skrevet er smagen kedelig og flad. Jeg har svært ved at sætte ord på det, men lidt kønsløst sammenholdt med en irriterende eftersmag, der mest af alt er bitter.
Det lader dog til, at det er jeres skribent der tager fejl. En søgning på nettet vil vise at anmelderne er mere begejstrede. Et par af dem er her, hvor han sågar er begyndt at bruge tonic i sine cocktails, fnis, og her.
I respekt for dem, så vælger jeg lige at tage en ren ufortyndet Jim spids at slutte på.

I ren tilstand må jeg sige at den genvinder lidt af sin ære. Ikke så rar, men dog med en mere tillidsvækkende stærk eftersmag, der virkelig tilfører munden en oplevelse.
Eftersom jeg ikke giver karakter, men kun min uforbeholdne mening på dagen, så bliver anbefalingen, at Broker’s stadig ikke hører hjemme i mit skab.

Skriv et svar

Required fields are marked *.