Eskapader med Jim og Tonny

En blog om gin og tonic

Gin i julegave fra Computersalg.dk

| 0 comments

For et par år siden skulle jeg akut have ny bærbar computer. Valget faldt på en HP-laptop, som jeg ville købe via Computersalg.dk. Det viste sig dog at være en prøvelse af min tålmodighed. Først modtog jeg to ens computere, dernæst var det et bøvl at returnere den ene, så var de ved at give mig pengene tilbage for den, jeg ikke havde betalt for, osv. osv. Alt i alt endte oplevelsen som et surt opstød på Jeg orker det ikke . dk. På grund af pengene, jeg skulle have retur, beregnede Bjørnen, hvor meget gin vi kunne købe. Intet mindre end 122 flasker af det billigste sprøjt fra Tyskland.

Så tog Computersalg.dk dog skeen i den anden hånd: De lod være med at give mig de penge, jeg aldrig havde betalt, men sendte i stedet en fantastisk pakke: To flasker gin og følgende undskyldning:

Hej Kristian

Som reaktion på din mail, sender vi dig hermed to flasker gin, så du har lidt godt til julen.

Vi beklager selvfølgelig den misforståelse og forveksling der er sket, men alt skulle gerne være udbedret nu.

Håber du får en god jul, og du får tid til at nyde et enkelt glas gin.

For en god ordens skyld skal det lige nævnes, at pengene endnu ikke var overført til din konto, så du behøver ikke vente på at beløbet dukker op.

Mvh Kristoffer Eriksen
Computersalg Service

Som et kuriosum kan jeg oplyse, at ginnen var Finsbury med gul etiket – den gode, gamle bang-for-the-buck-gin.

Hermed vil jeg anbefale Computersalg.dk til alle og enhver!

Skriv et svar

Required fields are marked *.