Eskapader med Jim og Tonny

En blog om gin og tonic

G&T spejder stil

| 0 comments

Modsat hvad overskriften måske antyder, så har denne observation intet med indtagelse af alkohol i naturen, mens man hylder kristne/samfundsbevidste værdier og den fællesskabet i gennem leg og læring.
Vi har derimod fat i begrebet ” altid vær’ beredt”. Lige meget hvad der sker, skal man have en løsning klar. Jvf hvad jeg kan forstå på mine rejsefæller, her i bussen hjem fra Le Mans, så er det vist det samme fænomen, den modne mand/drengerøv omtaler som:”den med mest grej i garagen vinder”

Sagen er at Jim&Tonny må erkende at festival sæsonen er forbi for i år. Hvilket medførte en oprydning i bilen.
Allerede på vej til lufthavnen for at aflevere en af vores udsendte skribenter, kunne jeg konstaterer at der bag det ene sæde gemte sig en.lækker lille overraskelse. En anonym pose, åbenbarede en helt jomfruelig 1 liters Bombay Saphire i den nye mørkeblå flaske, samt en sixpack Rema Indian Toni i halvliters flasker.
Jeg mener at kunne huske, jeg fandt det passende med en backup forsyning, til hvis nu bølgen gik højt på Jelling festival, eller som en skribent udtrykker det. “hvis der er blæs på boogien”

Større blev overrasken et par dage senere da jeg observerede noget gult i bakspejlet, der hang fejljusteret….
Bag det andet sæde, lå min indkøbte og endnu ikke besudlede ven fra sidste sommer.
En liter gul Finsbury i den specielle norske import edition, tilpasset de norske toldregler.
60% tunet had/kærlighed/ærefrygt.
Alle ved hvor meget jeg holder af den klassiske gul Finsbury. En gin jeg anbefaler til alle fattige studerende, der skal ud og svine sig selv i natten.
Måske netop derfor venter jeg stadig på den rette lejlighed til at tage udfordringer op.

Heldigvis lå den der ikke alene.
Som meget andet her i livet, så må man ikke skille gode venner.
Som trofaste kammerater, var han akkompagneret af 7 tonic, ligeledes fra Rema.

Har egentlig utrolig mange Rema tonic fra Rema for tiden. Tror det er rester fra en af skribenternes bryllup i foråret. En glædelig begivenhed, jeg/vi stadig skylder historier fra.

Status er at oprydning i min bil har bragt to liter gin og seks en halv liter tonic. Så nu er det store spørgsmål, hvilken gin skal der ligge i bilen fremover… for beredt skal man altid være.
Man kan jo aldrig vide hvornår man for brug for en malaria kur….

image

Skriv et svar

Required fields are marked *.