Eskapader med Jim og Tonny

En blog om gin og tonic

Monkey 47 Gin

| 0 comments

Indrømmet, det her er kun en teaser, både for jer og mig selv.

Så hvis der er nogen der har erfaring med denne gin, så byd endelig ind.
Har kun fået serveret den engang i nattelivet. En herlig Gin og Tonic der kostede mig ca 200 kr på en fancy Københavnsk kælderbar tæt på Christiansborg.

I forbindelse med et vin indkøb i den fantastiske Vinoble butik i Århus, den nede ved Føtex, spottede mit trænede Gin-øje en ukendt flaske på hylden, iblandt deres ellers imponerende Gin-udvalg.
Denne butik kan kun på det varmeste anbefales alle der vil shoppe alkohol. Ekstrem god betjening og altid frisk på en smagsprøve.
Efter lidt Gin namedropping, var kassemesteren helt med på at undertegnet og min trofaste makker, skulle have en smags prøve på denne fantastiske Gin.
Hvilken smag den har. Det er simpelthen en fantastisk Gin, der helt klart skal udforskes!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg længe har haft planer om at tynde ud i min Gin samling, og dermed udlade at indkøbe nye af de Gin’s jeg kender og som jeg ikke var fan af.
Satser på stabilisere udvalget omkring 10 faste flasker, og så et par nye på prøve hele tiden.
Min umiddelbare vurdering er, at Monkey 47 skal have en plads blandt de 10. Desværre havde Vinoble udsolgt samtlige 18 flasker de havde taget hjem.
Tag selv et kig på beskrivelsen ved den ligeledes gode dealer Juuls vinhandel.
Her vil man også bemærke at det “kun” er en 0,5L flaske, så det er en Gin der holder prisniveauet oppe.

Som afslutning, så undskylder jeg over for min medskribent, at jeg endnu ikke har fortalt et par historier jeg skylder. Bl.a. omhandlende en Gin prøvesmagning.

Hvad angår Kapsejlads, som jeg lagde op til sidst jeg skrev. Så ja, jeg medbragte G&T, og vi fik også en enkelt eller to på plænen.

Geranium med dekorativ citron

Men jeg er vist ved at vokse fra det. Jeg elsker ellers at drikke og se på unge piger. Vil næsten påstå at jeg var vidne til en lille sensation. Ud af en gruppe på fire piger jeg stod vedsiden af, var de tre af dem rødhårede, og det så ganske naturligt ud.
Aftenen gik, næsten vanen tro, forbi Cafe Gemmestedet til en G&T efter impulsiv koncert på Atlas.
Kan som flere gange før, kun anbefale det sted til en rolig drink. Aftens udvalg var Hendricks og Geranium, hvor valget faldt på Geranium’en.
Velblandet og velskænket, med en meget dekorativt udskåret citron.

Skriv et svar

Required fields are marked *.