Eskapader med Jim og Tonny

En blog om gin og tonic

Tilbage på ginvognen med gin, der ikke bliver generhvervet

Vi vil gerne kollektivt undskylde, at vi har været afholdende gennem en længere periode. Egentlig ikke ren afholdenhed, men nærmere udokumenteret alkoholindtag. Derfor ønsker vi at samle den gamle firenighed, og det gjorde vi ved at aflive fire kammerater fra skabet.

fire-venner

Juniper Green blev købt på postordre, og har lagret i mørket siden før denne blog opstod (vist 2010). Den smagte betydeligt bedre end vi huskede den. Den blev kylet ned med stor velbehag, og fik et sødmefuldt følgeskab af Ledger’s Tonic.

Ginbery’s Dry Gin er tidligere beskrevet. Den er spansk, og som den kyndige læser ved, er der ikke kommet noget godt ud af Spanien siden Francos afsættelse i 1975.

Jensen Gin er en sand juvel, samlet op på det nymondæne Vesterbro. En gin, der trods sit danskklingende navn, stammer fra England. Den er god, men lever ingenlunde op til prisen.

Burke’s Gin skulle bare ned for at vi havde mod til at boarde flyet til Oslo,  hvor vi udvidede trioen til en kvartet. Som man siger på norsk “Alt går i grisen”.

Comments are closed.